IE is being mean…

May 26, 2005 1:04am
Tagged with:

Whenever I’m surfing with Internet Explorer, eventually it’ll get to a point where the browser won’t load graphics anymore. I clear the cache out, restart IE and it starts working again…for a while, until it does it all over again. I’ve also tried adjusting the cache size to allow for more crap, but nothing seems to want to work.

Has anybody else had this problem and found a working fix for it? (that is, one that doesn’t include switching to Firefox…) Help!!!

2 Responses to IE is being mean…

  1. badgie says:

    You should ON PRINCIPLE switch to Firefox because it’s a better browser. 😉 But I digress.

    Try clearing out your history, internet temp files, and cookies. Then go into your documents and settings, your user name, local settings, and clear out the temp files from the TEMP FILES folder. (You may have to turn on ‘don’t hide operating systems files and folders’ or whatever the wording is – basically, you want to see all the files…you do that by going into Tools -> Folder Options -> view. 🙂 Don’t fuck up your computer though. XD

    And of course, there’s always spyware – I use Spybot – Search and Destroy and Ad-Aware. Everything else sucks or is spyware itself.

    Sorry if you knew all this already, just thought I’d throw it out there.

  2. scott says:

    LOL – maybe when I get back…I need to just completely wipe this thing and install the newest version of XP, too, but I’m afraid to until I get back to Florida and have another PC that I can use!

    I’ll try digging a little deeper with those temp files to see if there’s anything that I might have missed. Haven’t searched for Spyware in a while, either, so who knows? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 1999 - 2017 Comedic-Genius Media, All Rights Reserved.